Aandacht is het mooiste compliment

Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf

Bakje koffie doen?

  • foto2
  • je goed voelen!
  • m.
  • foto2

Beleef Het!:

Voorjaar 2018 zijn wij gestart met een speciale dagopvang voor mensen met een grotere begeleidingsvraag. Het actief beleven en meedoen staat in deze groep voorop, dit wordt vormgegeven door een gevarieerd dagprogramma met een duidelijke voorspelbare structuur. 

Het leveren van een arbeidsprestatie of een eindproduct is hier niet belangrijk. Door voorspelbaarheid, duidelijkheid, rust en vertrouwen kunnen onze cliënten omgaan met innerlijke spanning en aanverwant gedrag. We werken in een kleine groep met vaste begeleiders en er is beperkt plek.  Er wordt gewerkt aan fysieke gezondheid, emotioneel welbevinden en structuur, dit doen wij door veel naar buiten te gaan en te bewegen, muziek te maken en andere belevingsactiviteiten, waaronder een enkele doe-activiteiten. De momenten van rust worden gerespecteerd, maar afgebakend in een activerende dagstructuur. 

Ook bij deze groep werken we met Active Support waarbij een cliënt uitgedaagd en gestimuleerd wordt om zoveel mogelijk dagelijkse handelingen zelf te doen. Dit combineren wij met de methode Gentle Teaching.